Η ομάδα των Περιαστικών καλλιεργητών καλωσορίζει τους ποδηλάτες του Ecotopia Biketour

Image: 

​Αγαπητοί-ες φίλοι-ες
  Η Ecotopia Biketour είναι μία οικολογική «αυτοσχέδια» κινητή κοινότητα η οποία εξασκεί μορφές ακτιβισμού, εναλλακτικούς τρόπους οργάνωσης και αειφορικής διαβίωσης σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, τα τελευταία 20 χρόνια.
  Σήμερα το απόγευμα φτάσανε στους λαχανόκηπους, όπου και τους υποδέχτηκαν μέλη της ΠερΚα. Είναι 20 χαμογελαστοί άνθρωποι από διάφορες χώρες του κόσμου και μαζί οργανώνουμε δράσεις για το Σαββατοκύριακο.
  Το Σαββάτο 23/8 11:00 με 13:00 θα ανταλλάξουμε εμπειρείες και γνώσεις που έχουν αποκτηθεί από τις συλλογικότητές μας και στη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν συλλογικές εργασίες στους λαχανόκηπους.
  Την Κυριακή 24/8 στις 10:30 θα γίνει ποδηλατοπορεία από την ΠερΚα με ενδιάμεση σταση την πλατεία Αριστοτέλους λίγο πάνω από την Λ.Νίκης στις 11:00 για να κινηθούμε προς το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ. (περιοχή ΙΚΕΑ) Εκεί θα συζητήσουμε και θα ενημερωθούμε από τους εργάτες για των αγώνα που δίνουν για να κρατήσουν το εργοστάσιο ανοιχτό, ενάντια στις νέες προκλήσεις αφεντικών και δικαστικών αποφάσεων, και σε όσους επιδιώκουν εδώ και καιρό την έξωση των εργατών από το εργοστάσιο, αλλά και την εκποίηση της ΒΙΟ.ΜΕ.

Ομάδα Περιαστικών Καλλιεργητών
www.perka.org

Ecotopia Biketour
www.ecotopiabiketour.net
team-2014@ecotopiabiketour.net  +30 694 8473100