Τo Καραβάνι της Περμακουλτούρας στην ΠερΚα στις 10-6-14

Με χαρά σας ανακοινώνουμε το πρόγραμμα και τις στάσεις που θα κάνει στην Ελλάδα το “Καραβάνι της Περμακουλτούρας” μια πρωτοβουλία που πήραν το Ελπιδοχώρι, η Θυώνη (προβιοτικοί ενεργοί μικροοργανισμοί) και το livingincircles.com με τον Peter Cow, με σκοπό να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους που ονειρεύονται και αγωνίζονται για μια νέα κοινωνία, διαφορετικά πλασμένη.

Στόχος μας είναι να διαδώσουμε τις αρχές της περμακουλτούρας και της βιωσιμότητας σε όσο περισσότερο κόσμο μπορούμε, να βοηθήσουμε στην διασύνδεση και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και εμπειρίας μεταξύ ατόμων και ομάδων και στη μεταξύ τους δικτύωση.

Μέσα στα πλαίσια του καραβανιού θα γίνουν ομιλίες, ολοήμερα εργαστήρια, εισαγωγικά σεμινάρια για τις αρχές της Περμακουλτούρας, και ένας πλήρης κύκλος Εκπαίδευσης Σχεδιασμού Περμακουλτούρας (Permaculture Design Course). Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στις κατά τόπους ομάδες.

Το καραβάνι θα κάνει στάσεις στην: Πιερία, Θεσσαλονίκη, Μαγνησία, Αττική,  Αργολίδα, Κόρινθο, Ηλεία, Ικαρία, Φθιώτιδα, Ροδόπη

Σας προσκαλούμε λοιπόν να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητες μας και να τις μοιραστείτε με άλλους.