Πορεία προς το Δημοτικό Συμβούλιο Παύλου Μελά

Χθές Δευτέρα 11.03.2013 παραβρεθήκαμε σε έκτακτη συνέλευση του συντονιστικού των φορέων δυτικής Θεσσαλονίκης για τα πρώην στρατόπεδα, όπου συζητήθηκαν οι τελευταίες επιθετικές κινήσεις του Στρατού (παρενόχληση καλλιεργητών και επισκεπτών μέσα στο πρώην στρατόπεδο, ανάρτηση προειδοποιητικής-απειλητικής πινακίδας, κλείσιμο της εισόδου οχημάτων με λουκέτο κλπ).
Αποφασίστηκε μια σειρά ενεργειών με πιο άμεση την παρουσία όλων των ενδιαφερομένων στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Π. Μελά που γίνεται αύριο Τετάρτη 13.03.2013 στις 19.30. Στο 10λεπτο του πολίτη, που γίνεται στην αρχή της συνεδρίασης, θα μιλήσει εκπρόσωπος της συντονιστικής επιτροπής και θα απαιτήσει από το δημοτικό συμβούλιο να πάρει θέση για τις κινήσεις του στρατού αλλά και γενικότερα για το πώς επιθυμεί το μέλλον του πρώην στρατοπέδου Καρατάσου.
Με βάση και τις αποφάσεις της τελευταίας συνέλευσης ΠΕΡ.ΚΑ.καλούμε τα μέλη μας και όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για το μέλλον του Καρατάσου να συμμετέχουν σε δυναμική παράσταση προς το Δημοτικό Συμβούλιο όπου και θα  επιδωθεί η μήνυση ενάντια του στρατού για να συνυπογραφηθεί από το δημοτικό συμβούλιο.  Θα συγκεντρωθούμε στη κεντρική πύλη του Στρατοπέδου αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18.00 για να πορευτούμε προς το Πολτιτιστικό Κέντρο Χρ. Τσακίρης, όπου θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο όπου θα διαδηλώσουμε μαζί με άλλους την απόφασή μας να υπερασπιστούμε την ίδια την ιδέα της ΠΕΡ.ΚΑ και κατ' επέκταση τη διεκδίκηση των πρώην στρατοπέδων σαν ελεύθερους χώρους πρασίνου για την  τοπική κοινωνία αλλά και για ολόκληρη τη πόλη. 
Είναι χρέος μας απέναντι στη γη που καλλιεργούμε και το μέλλον των παιδιών μας..

Ημέρα γεγονότος ημερολογίου: 
Τετάρτη, Μάρτιος 13, 2013 - 18:00