Έχετε ακαλλιέργητη γη; Μοιραστείτε την!

Image: 

Η ομάδα Περιαστικών Καλλιεργιών όταν ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2011 αναζητούσε χώρο, κοντά στην πόλη, για να δημιουργήσει τον συλλογικό λαχανόκηπο. Γνωρίσαμε αρκετούς ανθρώπους που μας προτείναν να χρησιμοποιήσουμε το δικό τους χωράφι που έτσι και αλλιώς έμενε ακαλλιέργητο. Τελικά ο χρόνος κύλισε και εμείς επιλέξαμε το πρώην Στρατόπεδο Καρατάσου για τον λόγο οτι θέλαμε να υποστηρίξουμε τους τοπικούς συλλόγους της περιοχής στην διατήρηση  του πρώην στρατοπέδου ως ελεύθερο χώρο πρασίνου.

Λαμβάνουμε δεκάδες μηνύματα ανθρώπων που θέλουν να καλλιεργήσουν την γη και να ζήσουν την χαρά που προσφέρει η ενασχόληση με τη γη και η επάφη με τους άλλους ανθρώπους που πλησιάζονται με μεράκι για την καλλιέργεια.

Θέλουμε να λειτουργήσουμε και ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους συνανθρώπους μας, που ψάχνουν γη και συγκαλλιεργητές, με του συνανθρώπους μας που κατέχουν ακαλλιέργητη γη και θέλουν να την διαθέσουν για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Έτσι λοιπόν με χαρά θα δεχτούμε προτάσεις διάθεσης γης για συλλογικό λαχανόκηπο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αν προκύψει ενδιαφέρον. Από εσάς θέλουμε να μας ενημερώσετε πόση έκταση διαθέτετε , που βρίσκεται , αν έχει παροχή νερού , προαιρετικά φωτογραφίες και οτι άλλο στοιχείο μπορεί να είναι χρήσιμο.

Εμείς από την πλευρά μας θα διατηρήσουμε την ανωνυμία σας και θα σας γνωρίσουμε απευθείας τους ενδιαφερόμενους.

Αν λοιπόν το έχετε αποφασίσει προχωρήστε στην συμπλήρωση της φόρμας καταχώρησης αγγελίας πατώντας εδω.

Αν θέλετε να δέιτε τις υπάρχουσες αγγελίες πατήστε εδώ.